Picklade grönsaker är gott. Jag gillar det syrliga. När jag senast fick hem min Farmed Today box, med grönsaker och frukt så fanns det rädisor i den. Farmed Today är ett företag som tar till vara på produkter som annars skulle slängas. Jag gjorde både ugnsrostade och picklade rädisor. 

Pickled vegetables are good. I like the tartness. When I last got home my Farmed Today box, with vegetables and fruit, there were radishes in it. Farmed Today is a company that uses products that would otherwise be thrown away. I made both oven roasted and pickled radishes.


Picklad Rädisa


10-12 rädisor

2-3 msk ättikssprit

0,5 dl socker

1-1,5 dl vatten

en nypa salt


Skölj rädisorna väl. Skiva rädisorna så tunt, använd gärna en mandolin. Lägg skivorna i en burk. Koka upp ättika, socker, salt och vatten. Låt lagen svalna och häll den sedan över rädisskivorna. Låt stå kylskåpet några timmar före servering. 



Pickled Radish


10-12 radishes

2-3 tbsp vinegar

0.5 dl sugar

1-1.5 dl water

a pinch of salt


Rinse the radishes well. Slice the radishes very thin, feel free to use a mandolin. Put the slices in a jar. Boil vinegar, sugar, salt and water. Let it cool and then pour it over the radish slices. Let sit in the refrigerator for a few hours before serving.