Pickled vegetables are good. I like the tartness. When I last got home my Farmed Today box, with vegetables and fruit, there were radishes in it. Farmed Today is a company that uses products that would otherwise be thrown away. I made both oven roasted and pickled radishes.
Picklad Rädisa
10-12 rädisor
2-3 msk ättikssprit
0,5 dl socker
1-1,5 dl vatten
en nypa salt
Skölj rädisorna väl. Skiva rädisorna så tunt, använd gärna en mandolin. Lägg skivorna i en burk. Koka upp ättika, socker, salt och vatten. Låt lagen svalna och häll den sedan över rädisskivorna. Låt stå kylskåpet några timmar före servering.
Pickled Radish
10-12 radishes
2-3 tbsp vinegar
0.5 dl sugar
1-1.5 dl water
a pinch of salt
Rinse the radishes well. Slice the radishes very thin, feel free to use a mandolin. Put the slices in a jar. Boil vinegar, sugar, salt and water. Let it cool and then pour it over the radish slices. Let sit in the refrigerator for a few hours before serving.
1 Comments
Det låter som ett bra företag.
ReplyDelete