De här muffinsen var ett experiment och de blev väldigt kladdiga och med mycket smak av banan och choklad. De kommer att sjunka ihop efter att de tagits ur ugnen, då de innehåller inget vetemjöl eller ägg. Fyll dem med vaniljglass och ät rakt ur formen. Mums!

These muffins were an experiment and they became very sticky and with a lot of flavor of the banana and chocolate. They will sink after they are taken out of the oven, as they contain no flour or eggs. Fill them with vanilla ice cream and eat straight out the muffin cup. Yum!


Sticky Banana Muffins


1 ripe banana

1 dl coconut sugar

1 tbsp coconut oil

1 tbsp peanut flour

2 tbsp cocoa powder

0,5 tsp baking powder

2 tbsp vegan chocolate chips

2 tbsp peanuts, chopped


Preheat the oven to 175 C. Mash the banana in a bowl, add oil and coconut sugar. Then add the remaining ingredients. Pour the batter into four silicon muffin cups and bake for 15 minutes. They will sink in the middle when they cool.



Kladdiga Bananmuffins


1 mogen banan

1 dl kokosnötsocker

1 msk kokosnötsolja

1 msk jordnötsmjöl

2 msk kakaopulver

0,5 tsk bakpulver

2 msk veganska chokladchips

2 msk jordnötter, hackade


Värm ugnen till 175 C. Mosa bananen i en skål, tillsätt olja och kokosnötsocker. Tillsätt sedan de resterande ingredienserna. Häll smeten i fyra silikonmuffinsformar och grädda i 15 minuter. De kommer att sjunka i mitten när de svalnar.