Choklad, choklad, choklad! Ja, tre gånger :) För dessa muffins innehåller tre olika choklader. Mör, ljus och vit. Det kan knappast bli för mycket choklad. Muffinsen är så goda, saftiga och håller sig fräscha i flera dagar om det blir några över det vill säga :) Ha en fin dag!

Chocolate, chocolate, chocolate! Yes, three times :) Because these muffins contain three different chocolates. Dark, milk and white. There is never too much chocolate. The muffins are so good, moist and stay fresh for several days if they will last that long :) Have a nice day!


Trippel Chokladmuffins

45 g smör, mjukt
1 1/4 dl strösocker
1 ägg
1 msk rapsolja
1,5 dl vetemjöl
0.5 dl kakao
1 tsk bakpulver
en nypa salt
0,5 dl mjölk
70 g mörk-, mjölk-, och vitchoklad, hackad

Värm ugnen till 200 C grader. Rör ihop smör och strösocker. Tillsätt ägget och oljan. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med mjölken. Hacka chokladen och blanda ner 2/3 i smeten. Fördela smeten i 6 pappersformar. Strö på resten av chokladen. Grädda i 12 minuter.



Triple Chocolate Muffins

45 g butter, soft
1 1/4 dl castor sugar
1 egg
1 tbsp rapeseed oil
1.5 dl wheat flour
0.5 dl cocoa
1 tsp baking powder
a pinch of salt
0.5 dl milk
70 g dark, milk and white chocolate, chopped

Preheat the oven to 200 C degrees. Stir together butter and sugar. Add the egg and oil. Mix together the dry ingredients and add to the batter together with the milk. Chop the chocolate and mix 2/3 into the batter. Divide the batter into 6 muffin cups. Sprinkle on the rest of the chocolate. Bake for 12 minutes.