Chocolate, chocolate, chocolate! Yes, three times :) Because these muffins contain three different chocolates. Dark, milk and white. There is never too much chocolate. The muffins are so good, moist and stay fresh for several days if they will last that long :) Have a nice day!
Trippel Chokladmuffins
45 g smör, mjukt
1 1/4 dl strösocker
1 ägg
1 msk rapsolja
1,5 dl vetemjöl
0.5 dl kakao
1 tsk bakpulver
en nypa salt
0,5 dl mjölk
70 g mörk-, mjölk-, och vitchoklad, hackad
Värm ugnen till 200 C grader. Rör ihop smör och strösocker. Tillsätt ägget och oljan. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med mjölken. Hacka chokladen och blanda ner 2/3 i smeten. Fördela smeten i 6 pappersformar. Strö på resten av chokladen. Grädda i 12 minuter.
Triple Chocolate Muffins
45 g butter, soft
1 1/4 dl castor sugar
1 egg
1 tbsp rapeseed oil
1.5 dl wheat flour
0.5 dl cocoa
1 tsp baking powder
a pinch of salt
0.5 dl milk
70 g dark, milk and white chocolate, chopped
Preheat the oven to 200 C degrees. Stir together butter and sugar. Add the egg and oil. Mix together the dry ingredients and add to the batter together with the milk. Chop the chocolate and mix 2/3 into the batter. Divide the batter into 6 muffin cups. Sprinkle on the rest of the chocolate. Bake for 12 minutes.
4 Comments
Choklad:) De ser så saftiga och goda ut:)
ReplyDeleteTack :)
DeleteDet kan ALDRIG bli för mycket choklad!
ReplyDeleteJa, exakt :)
Delete