Lasagne har alltid varit en av mina favorit maträtter. Och det är en maträtt som blir godare dagen efter, håller du med? Den här gången gjorde jag ostsåsen på kvarg och det blev hur lyckat som helst. Har du testat med kvarg?

Lasagna has always been one of my favorite dishes. And it's a dish that gets tastier the day after, do you agree? This time I made the cheese sauce using quark and it turned out perfect. Have you tried with quark?



Vegetarisk Lasagne med Kvargsås

röd lök, hackad
sojafärs
tomatsås

kvargsås:
kvarg
riven ost
vitlökspulver
paprika
oregano
salt
svartpeppar

lasagneark
riven ost

Stek lök och sojafärs i en stekpanna. Tillsätt tomatsåsen. Blanda ingredienserna till kvargsåsen och smaka på den och krydda efter behag. Häll lite av tomatsåsen i botten på en ugnsform och lägg på lasagneark och kvargsås. Gör några lager och sluta med kvargsås och riven ost. Grädda i 175 C i ca 40 minuter. 



Vegetarian Lasagna with Quark Sauce

red onion, chopped 
soy minced meat
tomato sauce

Quark Sauce:
quark
grated cheese
garlic powder
pepper
oregano
salt
black pepper

lasagne sheets
grated cheese

Fry onions and soy mince mat in a frying pan. Add the tomato sauce. Mix the ingredients for the quark sauce, taste it and season to your liking. Pour some of the tomato sauce into the bottom of a baking dish and place on lasagna sheets and quark sauce. Make a few layers and finish with the quark sauce and grated cheese. Bake at 175C for about 40 minutes.