Auberginetorn som ger lite lasagnevibes. Det är aubergineskivor med tomatsås och ost som görs som torn. Du bestämmer själv hur höga torn du vill ha. Jag tycker att dessa passar bra som förrätt, men de går föstås att äta som en hel måltid också. Fräscht och gott!

Eggplant towers that give a little lasagna vibes. They are eggplant slices with tomato sauce and cheese that are made into towers. You decide how high you want the towers to be. I think these are great as a starter, but they can of course be eaten as a whole meal too. Fresh and delicious!


Auberginetorn med Tomat och Ost


aubergine, skivad tunt

olja

salt

tomatsås

mozzarella, skivad tunt

cheddar, riven


Skiva auberginen ganska tunt. Hetta upp olivolja i en stekpanna. Stek aubergineskivorna tills de är gyllenbruna. Salta och peppra auberginen. 

Bred tomatsås på en aubergineskiva och lägg på mozzarella och riven cheddar. Gör så några varv. Placera tornen i en ugnsfast form och grädda i 175 C graders ugn i 15 minuter. 



Eggplant Towers with Tomato and Cheese


eggplant, thinly sliced

oil

salt

tomato sauce

mozzarella, thinly sliced

cheddar, grated


Slice the eggplant quite thinly. Heat olive oil in a frying pan. Fry the eggplant slices until golden brown. Salt and pepper the eggplant. Spread tomato sauce on an eggplant slice and add mozzarella and grated cheddar. Do this a few times. Place the towers in an ovenproof dish and bake in a 175 C oven for 15 minutes.