Jag är väldigt förtjust i mango-papayasalsan från Santa Maria och vill ha den lite här och där :) Senast testade jag att ha den i min äggröra och det blev faktiskt jättegott. Salt och sött passar så bra ihop. Har du smakat på denna salsan? Och kan du tänka dig att använda den i äggröra?

I am very fond of the mango-papaya salsa from Santa Maria and want it a little here and there :) I recently had it in my scrambled eggs and it actually turned out delicious. Salty and sweet goes so well together. Have you tasted this salsa? And can you imagine using it in scrambled eggs?


Äggröra med Tomat, Broccoli och Mango-Papaya Salsasås

3 ägg
en skvätt mjölk / grädde
salt
körsbärstomater, delade
broccoli, små bitar
mango-papaya salsa, Santa Maria

Vispa ihop äggen med mjölk och salt. Värm en stekpanna med smör och lägg i tomater och broccoli. Stek i några minuter. Häll på äggblandningen och vänta i 30 sekunder innan du rör runt i blandningen. När äggen börjar stelna är de klara. Blanda nu i salsan. Server med rostat bröd.


Scrambled eggs with Tomato, Broccoli and Mango-Papaya Salsa

3 eggs
a splash of milk / cream
salt
cherry tomatoes, divided
broccoli, small pieces
mango-papaya salsa, Santa Maria 

Whisk the eggs with milk and salt. Heat a frying pan with butter and add in tomatoes and broccoli. Cook for a few minutes. Pour the egg mixture and wait for 30 seconds before stirring the mixture. When the eggs begin to solidify, they are ready. Now mix in the salsa. Serve with toast.