Den här enkla maträtten är en version av melanzane alla parmigiana. Men här har jag även använt zucchini. Så god och krämig! Gillar du vegetariskt eller skulle vilja äta mera vegetariskt då kan jag varmt rekommendera denna maträtt. Ha en fin dag!

This simple dish is a version of melanzane alla parmigiana. But here I have also used zucchini. So good and creamy! If you like vegetarian food or would like to eat more vegetarian then I can warmly recommend this dish. Have a nice day!



Gratäng med Aubergine & Zucchini

1 aubergine, skivad
1 zucchini, skivad
1 röd lök, klyftad
4 dl tomatsås
goudaost, riven
parmesan
mozarella, skivad

Lägg aubergine- och zucchiniskivorna tillsammans med löken på en plåt. Ringla på olja, salt och svartpeppar. Rosta dem i 175 C ugn i ca 20 minuter. Lägg ett lager av grönsakerna i botten på en ugnsform och häll på lite tomatsås och ost. Gör några till lager på samma vis. Toppa med ost. Grädda gratängen i 175 C i ca 30 minuter. 


Gratin with Aubergine & Zucchini

1 eggplant, sliced
1 zucchini, sliced
1 red onion, split
4 dl tomato sauce
Gouda cheese, grated
parmesan
mozzarella, sliced

Place the eggplant and zucchini slices with the onion on a baking tray. Drizzle on oil, salt and black pepper. Roast the veggies in 175 C oven for about 20 minutes. Place a layer of the vegetables in the bottom of a baking dish and pour on a little tomato sauce and cheese. Make a few more layers in the same way. Top with cheese. Bake the gratin in 175 C for about 30 minutes.