This simple dish is a version of melanzane alla parmigiana. But here I have also used zucchini. So good and creamy! If you like vegetarian food or would like to eat more vegetarian then I can warmly recommend this dish. Have a nice day!

Gratäng med Aubergine & Zucchini
1 aubergine, skivad
1 zucchini, skivad
1 röd lök, klyftad
4 dl tomatsås
goudaost, riven
parmesan
mozarella, skivad
Lägg aubergine- och zucchiniskivorna tillsammans med löken på en plåt. Ringla på olja, salt och svartpeppar. Rosta dem i 175 C ugn i ca 20 minuter. Lägg ett lager av grönsakerna i botten på en ugnsform och häll på lite tomatsås och ost. Gör några till lager på samma vis. Toppa med ost. Grädda gratängen i 175 C i ca 30 minuter.
Gratin with Aubergine & Zucchini
1 eggplant, sliced
1 zucchini, sliced
1 red onion, split
4 dl tomato sauce
Gouda cheese, grated
parmesan
mozzarella, sliced
Place the eggplant and zucchini slices with the onion on a baking tray. Drizzle on oil, salt and black pepper. Roast the veggies in 175 C oven for about 20 minutes. Place a layer of the vegetables in the bottom of a baking dish and pour on a little tomato sauce and cheese. Make a few more layers in the same way. Top with cheese. Bake the gratin in 175 C for about 30 minutes.
2 Comments
Auberginegratäng är mums! Jag har testat några gånger.
ReplyDeleteTack! Ja, väldigt gott!
Delete