A simple and tasty korma with tofu and coconut milk. I served the sauce with boiled rice, but naan also is great together with the korma.
Tofu Coconut Korma
coconut oil
1 small red onion, finely chopped
1 clove of garlic, finely chopped
350 g tofu, diced
2 tsp curry powder
1 tsp ginger powder
1 chili powder
2 tbsp tomato puree
2,5-3 dl coconut milk
salt
Heat the coconut oil in a pan on medium heat. Add the onion and garlic and cook for 2 minutes until softened. Stir in the curry powder, ginger and chili and continue to cook for a further 2 minutes. Add the tomato puree and coconut milk. Let simmer for 15 minutes. Serve with rice or naan breads.
Tofu Kokos Korma
kokosolja
1 liten rödlök, finhackad
1 vitlöksklyfta, finhackad
350 g tofu, tärnad
2 tsk currypulver
1 tsk ingefärapulver
1 chilipulver
2 msk tomatpuré
2,5-3 dl kokosmjölk
salt
Värm kokosoljan i en stekpanna på medelvärme. Tillsätt lök och vitlök och stek i 2 minuter. Rör i curry, ingefära och chili och stek i ytterligare 2 minuter. Tillsätt tomatpuré och kokosmjölk. Låt sjuda i 15 minuter. Servera med ris eller naanbröd.
Värm kokosoljan i en stekpanna på medelvärme. Tillsätt lök och vitlök och stek i 2 minuter. Rör i curry, ingefära och chili och stek i ytterligare 2 minuter. Tillsätt tomatpuré och kokosmjölk. Låt sjuda i 15 minuter. Servera med ris eller naanbröd.
4 Comments
Mums, så gott:)
ReplyDeleteTack Jael!
DeleteSå gott med indisk mat. Ha en fin måndag!
ReplyDeleteJa, visst är det! Tack detsamma!
Delete