Det här är en riktig höstgryta, värmande och mustig. Rödvinet ger en djup och god smak. Servera grytan med kokt ris och lingonsylt. Har du ett bra recept på vegetarisk gryta? Dela då gärna med dig. Önskar er alla en fin dag!

This is a real autumn stew, it's warming and delicious. The red wine gives a deep and good taste. Serve the stew with boiled rice and lingonberry jam. Do you have a good recipe for vegetarian stews? Please share with me in the comments. I wish you all a nice day!



Mustig Quorngryta

1 röd lök, hackad
5 små morötter, skivade
175 g quorn i bitar
1,5 dl kidneybönor
1 burk tomatkross
0,5 dl syltlök
1 dl rödvin
3 dl vatten eller mer
0,5 buljongtärning
salt
svartpeppar

Stek löken i olja i en kastrull och tillsätt sedan morötter, quorn och bönor och stek i några minuter. Häll i tomatkross, syltlök, rödvin, vatten och buljongtärning. Låt sjuda i 20-30 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt ris. 



Quorn Stew

1 red onion, chopped
5 small carrots, sliced
175 g quorn in pieces
1.5 dl kidney beans
1 can diced tomato
0.5 dl pearl onions
1 dl red wine
3 dl water or more
0.5 vegetable broth cube
salt
black pepper

Fry the onion in oil in a saucepan and then add carrots, quorn and beans and fry for a few minutes. Add diced tomato, pearl onions, red wine, water and broth cube. Allow to simmer for 20-30 minutes. Season with salt and pepper. Serve with boiled rice.