A creamy pasta sauce of chanterelles, cream and goat cheese. The chanterelles, my parents had with them when they visited us in late September. My mother picked them in the forest just for me. That's what I call love. And the sauce was so good, I have no exact measurements, but taste the sauce while you make it, so you know if it needs more goat cheese and spices. Mmmm!
Chanterelle Chevre Pasta
butter
red onion, chopped finely
chanterelles, frozen or fresh
heavy cream
goat cheese
salt
pepper
In a frying pan fry the onion and chanterelles in butter for about 5 minutes. Add cream and goat cheese and cook for a couple of minutes. Season with salt and pepper. Add cooked pasta to the sauce and stir. Serve immediately and top with e.g. parsley.
Kantarell Chevrepasta
smör
röd lök, hackad fint
kantareller, jag hade frysta
grädde
getost
salt
peppar
I en stekpanna stek lök och kantareller i smör i ca 5 minuter. Tillsätt grädde och getost och stek i ett par minuter. Krydda med salt och peppar. Lägg i kokt pasta i såsen och rör om. Servera genast och toppa med t.ex. persilja.
4 Comments
Gud va gott! Vi har tyvärr inga kantareller här,en av de saker jag längtar efter från Finland.
ReplyDeleteJag kan förstå dig, för visst är kantareller goda!
DeleteJag har aldrig provat kombinationen kantareller/getost. Låter gott!
ReplyDeleteDet var faktiskt första gången jag testade kombon och det blev ju mycket gott.
Delete