En krämig pastasås på kantareller, grädde och getost. Kantarellerna hade mina föräldrar med sig när de hälsade på oss i slutet av september. Det är mamma som plockat dem i skogen till mig. Det är kärlek det. Och såsen blev så god, jag har inga exakta mått, men smaka av när du gör såsen så du vet om det behövs mera getost och kryddor. Mmmm!

A creamy pasta sauce of chanterelles, cream and goat cheese. The chanterelles, my parents had with them when they visited us in late September. My mother picked them in the forest just for me. That's what I call love. And the sauce was so good, I have no exact measurements, but taste the sauce while you make it, so you know if it needs more goat cheese and spices. Mmmm!


Chanterelle Chevre Pasta 

butter
red onion, chopped finely
chanterelles, frozen or fresh
heavy cream
goat cheese
salt
pepper

In a frying pan fry the onion and chanterelles in butter for about 5 minutes. Add cream and goat cheese and cook for a couple of minutes. Season with salt and pepper. Add cooked pasta to the sauce and stir. Serve immediately and top with e.g. parsley.



Kantarell Chevrepasta

smör
röd lök, hackad fint
kantareller, jag hade frysta
grädde
getost
salt 
peppar

I en stekpanna stek lök och kantareller i smör i ca 5 minuter. Tillsätt grädde och getost och stek i ett par minuter. Krydda med salt och peppar. Lägg i kokt pasta i såsen och rör om. Servera genast och toppa med t.ex. persilja.