Idag vill jag tipsa er om en enkel tapas som passar bra att ha på bufféebordet. Detta är mitt bidrag till månadens gröna som har tomat som tema och månadens värd är Ulrica som bloggar här.  Syftet med månadens gröna är att inspirera och sprida vegetariska recept för alla som är intresserade.

Today I want to tell you about a simple tapas recipe that is great to have on the buffet table. This is my contribution to this month's green that has tomato as theme and the host this month is Ulrica who blogs here. The purpose of this challenge is to inspire and spread vegetarian recipes to all who are interested.


Tomatoes stuffed with Vegan Bean Spread

tomatoes on the vine

filling:
4 dl cannellini beans
1.5 tbsp vegan mayo
2-3 tsp mustard
2 tsp lemon juice
fresh dill to taste
salt, to taste
pinch of black pepper
pinch of paprika

Cut the top off the tomatoes and scoop out the flesh. For the filling place all ingredients in a bowl and mix with a hand blender until smooth. Season to taste. Fill the tomatoes with the filling and place the top back on the tomatoes.


Tomater fyllda med Vegan bönröra

kvisttomater

fyllning:
4 dl cannellini bönor
1,5 msk vegan mayo
2 tsk citronsaft
2-3 tsk senap
färsk dill efter smak
salt efter smak
nypa svartpeppar
nypa paprika

Skär locket av på tomaterna och gröp ut köttet. För fyllningen lägg alla ingredienser i en skål och blanda med en stavmixer tills slät. Krydda efter smak. Fyll tomaterna med fyllningen och lägg på locken.