Vilken fin Valborg vi fick, soligt och varmt. Jag är så glad och ser fram emot denna vecka då det ytterligare lovas soliga och varma dagar upp till 23 grader, hurra. Nu är nog sommaren på väg. 

Nu till dagens recept, de här biffarna går snabbt att blanda ihop och man kan variera smaksättning enligt tycke.  Jag har gjort liknande biffar här och här, men då tillsatt grönsaker och jordnötssmör. 

What a nice May Day we got, it was sunny and warm. I am so happy and look forward to this week, because the weather is going to be sunny and the temperature will be as warm as 23 degrees, hurray. Summer is on this way!

Now on to today's recipe, these patties are quick to make and you can vary the seasoning according to taste. I have done similar patties here and here, but added vegetables and peanut butter.


Tofu Pesto Patties

200 g firm tofu
1 small red onion
1-2 tbsp pesto
0.5 tbsp soy sauce
1 tsp psyllium husks
salt
black pepper

Mix all the ingredients with a hand blender. Preheat the oven to 200 ° C. Put baking paper on a baking sheet and oil it lightly. Shape the tofu mixture into 2-4 patties and place them on the baking sheet and bake until golden brown, about 20-30 minutes.




Tofu Pestobiffar

200 g fast tofu
1 liten rödlök, tärnad
1-2 msk pesto
0,5 msk sojasås
1 tsp psylliumhusk
salt 
svartpeppar

Mixa alla ingredienser med en stavmixer. Värm ugnen till 200 ° C. Lägg bakplåtspapper på en plåt och olja den lätt. Forma tofublandningen till 2-4 biffar och lägg dem på bakplåten och grädda tills de är gyllenbruna, ca. 20-30 minuter.