Tuesday, May 5, 2015

Zucchini Curry

Sås gjord på curry är så gott. Och tillsammans med kanel blir det en smakexplosion i munnen :) Jag hade zucchini, tomat och paprika som grönsaker, men ta det du har hemma. 

Sauce made of curry is so good. And along with cinnamon it becomes a flavor explosion in your mouth :) I had zucchini, tomato and peppers as vegetables, but use what you have on hand.


Zucchini Curry 

1.5 tsp curry
0.5 tsp cinnamon
pinch of chili
1 small red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
1 zucchini, diced
2 tomatoes, chopped
0.5 red bell pepper, chopped
soy sauce
one dash of soy cream

Heat a skillet with coconut oil and add the spices and let fry for a few seconds. Add the onion and garlic and fry for a couple of minutes. Then add the rest of the ingredients and cook for 10 minutes. Serve with pasta or rice.


Zucchini Curry

1,5 tsk curry
0,5 tsk kanel
nypa chili
1 liten röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
1 zucchini, tärnad
2 tomater, hackade
0,5 röd paprika, hackad
sojasås
en skvätt grädde

Värm en stekpanna med kokosolja och tillsätt kryddorna och låt steka i några sekunder. Tillsätt lök och vitlök och stek i ett par minuter. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och låt koka i 10 minuter. Servera med pasta eller ris.

4 comments:

  1. MMM! En curry är som en asiatisk variant av pyttipanna. Så gott och precis som du skriver kan man ta vilka grönsaker man har. Kram!

    ReplyDelete
  2. gahhhh allt du lagar ser så gott och fräscht ut mums kramar Sofia

    ReplyDelete