Warm sandwiches are childhood memory for me. They are very easy to make and are very good. I had made almond meatballs and had leftover tofu, so I used them as a filling for sandwiches. Serve the sandwiches with a good salad or soup.
rågbröd
tomatpuré
mandelköttbullor eller tärnad tofu
tomatskivor
riven ost
oregano
Bred tomatpuré på brödskivorna och toppa med köttbullor/tofu
och tomatskivor. Strö på riven ost. Grädda i 200 C grader i ca 10-15 minuter.
Strö på oregano.
Warm Sandwiches
rye bread
tomato paste
almond meatballs or diced tofu
tomato slices
grated cheese
oregano
Spread tomato paste on the bread slices and top with meatballs
/ tofu and tomato slices. Sprinkle on grated cheese. Bake at 200 C degrees for
about 10-15 minutes. Sprinkle on oregano.
8 Comments
Älskar varma smörgåsar!
ReplyDeleteJa, mycket gott!
DeleteVarma smörgåsar är perfekta när man har rester. Det funkar även med färs som blivit över när man ätit tacos osv. När jag var barn åt jag inte ost, så varma smörgåsar är vuxenmat för mig, haha! Kram!
ReplyDeleteJa, det funkar bra med rester. Kram
Deletemums mums mums spännande att höra var du bott någonstans : ) Tack för att du delade med dig : ) kram på dig finis!/Sofia
ReplyDeleteTack Sofia! Kram och ha en fin dag!
DeleteJa, det kan vi hålla med om, varma smörgåsar är verkligen förknippat med barndomen för oss också. Kanske därför det smakar extra gott?
ReplyDeleteKram till dej,
hoppas du får en fin vecka
Ja, det är nog orsaken att det är extra gott :) Kram och önskar er en fin vecka också!
Delete