Senast jag bakade födelsedagstårtor fick jag över lite tårtbotten och mousse. Då är det ypperligt att fylla ingredienserna i ett glas och toppa med frukt eller bär. Enkelt och gott!
The last time I baked birthday cakes I got left-overs of the cake base and mousse. Use the ingredients to fill a glass and top with fruit or berries. Voila! You have a simple and delicious dessert!
10 Comments
Mmmmm, så enkelt, så vackert, så gott! Det är bra att ta vara på rester! Kram!
ReplyDeleteTack Erika! Kram tillbaka!
DeleteRester till dessert - så bra!
ReplyDeleteHaha, ja :)
DeleteYummy!!!
ReplyDeleteHugs, dear!
Thank you Lenia and hugs!
DeleteJag gillar att ätä efterrätt i ett glas eller glasburk:)
ReplyDeleteJa, det är väldigt praktiskt!
DeleteGahhh ljuvligt finis kram från Göteborg där jag sitter och väntar på tåget som ska ta mig till Helsingborg och mamma❤️Kram Sofia
ReplyDeleteTack Sofia! Ha det bra hos mamma, kram!
Delete