These buns are delicious as hamburger buns. Otherwise I think they taste a little too much egg. But if you fill them with eg. patty, cheese and tomato it works fine.
LCHF Bröd
2 ägg
1,75 msk psyllium
1,5 msk kokosolja
1 msk chiafrön
1 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
1 krm salt
Vispa äggen fluffigt. Tillsätt psyllium och vispa. Häll i
kokosolja och chiafrön, blanda. Blanda sedan i mandelmjöl, bakpulver och salt.
Med våta händer forma smeten till 4 bröd. Grädda i 200 C grader i ca 10
minuter.
LCHF Bread
2 eggs
1.75 tbsp psyllium
1.5 tbsp coconut oil
1 tbsp of chia seeds
1 dl almond flour
1 tsp baking powder
1 pinch of salt
Beat the eggs fluffy. Add psyllium and whisk. Pour in
coconut oil and chia seeds, mix. Then mix in the almond flour, baking powder
and salt. With wet hands, shape the mixture into 4 bread. Bake at 200 degrees C
for about 10 minutes.
10 Comments
Ser goda ut:)
ReplyDeleteTack :)
DeleteSynd att allt som är lchf/nyttigt är så himla dyrt...
ReplyDeleteJa, det är verkligen synd!
DeleteRecently, I have been experimenting with physsilium. I am fairly new to it & it works wonders in GF bread roll baking! I must make your divine looking buns soon! x
ReplyDeleteCould you use flaxseed eggs in here instead of the real eggs? What do YOU think?
No, I don't think it will work. But if you try please let me now how they turn out :)
DeleteWhat does LCHF means???
ReplyDeleteIt means low carb high fat!
DeleteJust det där med alla ägg och äggsmaken har vi också lite knix med, det smakar liksom inte bröd. Men vi har bakat lite med bovetemjöl och rismjöl för att få glutenfritt nu och det gillar vi skarpt.
ReplyDeleteKramar
Ja, det blir säkert gott med de mjölen. Kram!
Delete