Genom att variera topping till chiapudding fÃ¥r man en annan smak pÃ¥ den även om man använder sig av samma vätska. Vad jag har hört sÃ¥ är alla inte sÃ¥ förtjusta i konsistensen av chiapudding, men dÃ¥ vill jag ge tipset att blanda i mera chiafrön för att fÃ¥ en stadigare och mera kompakt pudding. Testa dig fram.

By varying the toppings to your chia pudding it gets another taste even if you use the same liquid. What I have heard not all are so fond of the consistency of chia pudding, but I want to give you the tip to blend in more chia seeds to get a firmer and more compact pudding. Try this out and maybe you will like it. 


Coconut Chia Pudding

2 dl coconut milk
2,5 tbsp chia seeds
vanilla extract

top with pomegranate arils

Stir together all the ingredients in a bowl. Cover and let stand in the fridge for a couple of hours or overnight. Stir and top with pomegranate arils.


Kokos Chiapudding

2 dl kokosmjölk
2,5 msk chiafrön
vaniljextrakt

toppa med granatäpplekärnor

Rör ihop alla ingredienser i en skål. Täck över och låt stå i kylen ett par timmar eller över natten. Rör om och servera.