Bärsmulpajer är väldigt gott på sommaren då man har färska bär. Men det går lika bra att göra pajen med frysta bär. Jag serverade vispad kokosmjölk till.

Idag borde vi få internet till vår lägenhet, vilket känns bra. För visst är man beroende av det. Ibland undrar jag att vad gjorde man förut :) Vi har redan varit i Singapore i två veckor, tiden går så fort. Vår nya lägenhet är vi mycket nöjda med och vi bor inte i samma område som senast, men nära. Men det känns bra och samtidigt får vi bekanta oss med nya platser. Våra möbler borde komma i slutet av september.

Berry crumbles are very good in the summer when you have fresh berries. But it is just as easy to make it with frozen berries. I served the pie with whipped coconut milk. 

Today, we should get internet connected to our apartment, which feels good. It's difficult to be without it. Sometimes I wonder what did you do before you had internet :) We have already been in Singapore for two weeks, time goes by so fast. We are very pleased with our new apartment and we do not live in the same area as last time, but close. But it feels good and we get the chance to get acquainted with new places. Our furniture should come at the end of September.




Berry Crumble

berries, blueberries and strawberries
coconut sugar

crumb topping
1 dl rolled oats (1/2 cup)
0,5 dl almond flour (1/4 cup)
1-2 tbsp coconut sugar
2 tbsp coconut oil
0,5 tsp cinnamon

Put the berries in a small baking dish. Sprinkle with coconut sugar. In a bowl stir together all the ingredients for the crumb topping and put on the berries. Bake in 175 C oven for about 20-25 minutes. Serve with whipped coconut milk.


Bärsmulpaj

bär, blåbär och jordgubbar
jordgubbar
kokossocker

smul
1 dl havregryn 
0,5 dl mandelmjöl
1-2 msk kokossocker
2 msk kokosolja
0,5 tsk kanel

Sätt bären i en liten ugnsform. Strä på kokossocker. I en skål blanda ihop alla ingredienser för smulet och strö över bären. Grädda i 175 C ugn i ca 20-25 minuter. Servera med vispad kokosmjölk.