Nu när både mannen och jag har ledigt tar vi idag flyget till Geneve för några dagar. Jag har tidsinställt blogginlägg för veckan, så du kan komma på besök även om jag är bortrest :)
A pie that is equal to summer is this one with tart rhubarb and sweet strawberries. I served the pie with whipped coconut milk (can have to be refrigerated) but you can serve it with vanilla ice cream as well.
Now that both my husband and I have vacation, we are today flying to Geneva for a few days. I have timed blog post for the week, so you can come visit even if I'm away :)
Rhubarb Strawberry Crumble
rhubarb
strawberries
coconut sugar
crumb topping
1 dl rolled oats (1/2 cup)
0,5 dl almond flour (1/4 cup)
1-2 tbsp coconut sugar
2 tbsp coconut oil
0,5 tsp cinnamon
pinch of ginger
Put sliced rhubarb and strawberries in a small baking
dish. Top with coconut sugar. In a bowl stir together all the ingredients for
the crumb topping and put on the berries. Bake in 175 C oven for about 20-25
minutes. Serve with whipped coconut milk.
Rabarber Jordgubbssmulpaj
rabarber
jordgubbar
kokossocker
smul
1 dl havregryn
0,5 dl mandelmjöl
1-2 msk kokossocker
2 msk kokosolja
0,5 tsk kanel
nypa ingefära
Sätt skivad rabarber och jordgubbar i en liten ugnsform.
Toppa med kokossocker. I en skål blanda ihop alla ingredienser för smulet och strö
över bären. Grädda i 175 C ugn i ca 20-25 minuter. Servera med vispad
kokosmjölk.
2 Comments
MMMMM,...A lovely easy tasty crumble! Have fun in Geneva! xx
ReplyDeleteDet är verkligen gott att kombinera rabarber med jordgubbar! Ser så gott ut.
ReplyDelete