Friday, August 1, 2014

Quinoa-Vegetable Gratin with Bernaise Sauce

När jag var barn gjorde mamma en risgratäng, som vi kallade risotto, som innehöll ris, maletkött, grönsaker och bernaisesås. Här är min version på maträtten. 

When I was a child my mom made a rice gratin, that we called risotto, which included rice, minced meat, vegetables and bernaise sauce. Here is my version of the dish.


Quinoa-Vegetable Gratin with Béarnaise Sauce

2 dl quinoa
2 dl lentils, cooked
1 can of corn, pepper and peas
0,5 red onion, chopped
salt
pepper
3 dl bernaise sauce (vegan option here)

Cook the quinoa according to the package instructions. Mix the quinoa, lentils and vegetables in a ovenproof dish. Add the chopped onion and season to taste. Stir. Pour over the sauce and bake in 200 ° C for 20-30 minutes.



Quinoa-Grönsaksgratäng med Béarnaisesås

2 dl quinoa, okokt
2 dl linser, kokta
1 burk majs, paprika och ärtor
0,5 rödlök, hackad
salt
peppar
3 dl bernaisesås (vegan alternativ här)

Koka quinoa enligt instruktionerna på förpackningen. Blanda quinoa, linser och grönsaker i en ugnsfast form. Blanda i den hackade löken och krydda efter smak. Rör om. Häll över såsen och grädda i 200 ° C i 20-30 minuter.

4 comments: