This is a chia pudding that suits better for dessert than breakfast. Or why not if you want licorice immediately in the morning :) Fresh of the lemon and licorice adds saltiness.
Licorice Lemon Chia Pudding
2 dl almond milk
2,5 tbsp chia seeds
2 tsp licorice powder
fresh lemon juice after taste
vanilla
Mix everything in a bowl and put in the fridge for a couple
of hours or overnight. Stir after a while to avoid the seeds from sticking to
each other.
Lakrits Citron Chiapudding
2 dl mandelmjölk
2,5 msk chiafrön
2 tsk lakritspulver
färsk citronsaft efter smak
vanilj
Blanda allt i en skål och lägg i kylen ett par timmar eller
över natten. Rör om efter ett tag för att undvika att fröna fastnar vid
varandra.
12 Comments
Vilken interessant smak för chia pudding,säkert gott:)
ReplyDeleteJa, det var en fin kombo.
DeleteÄlskar både chiapudding och lakrits!
ReplyDeleteJa, så gott båda två :)
Deletevilken underbar blogg du har :)
ReplyDeleteTack, vad snällt av dig att säga!
Deletechiapudding är ju sååå gott! Min favvo är med kokosmjölk! :)
ReplyDeleteKram kram
//Lana
Ja, kokosmjölk är gott i chiapudding! Kram
DeleteLakrits och citron, mmm!
ReplyDeleteJa, verkligen mmmm!
DeleteMen skojar du?! Fru M sitter dreglande framför skärmen och kan knappast tro sina ögon!!! Där har du en som är galen i lakrits (och citron):) Pulver finns hemma, men inte mandelmjölk - tror du det funkar med vanlig komjölk eller blir det inte lika gott kanske?
ReplyDeleteKramar
Haha, inget skämt det här ;) Ja, vanlig mjölk funkar fint. Kram!
Delete