Wednesday, May 7, 2014

Veggie Stuffed Portobello

Simple and delicious! You can choose your favourite veggies and use them. Eat the rainbow :) You get happy of colourful food, don't you? The taste of the food is of course important, still the visual appearance of the food plays a big part. What do you think?

Enkelt och gott! Du kan välja dina favoritgrönsaker och använda dem. Ät regnbågen :) Visst blir man glad av färggrann mat. Även om det är smaken som är viktigast, så spelar utseendet på maten också en stor roll. Vad tycker du?


Veggie Stuffed Portobello

portobello
red onion
garlic clove
carrot, grated
zucchini, sliced or grated
bell pepper, sliced
spinach, frozen or fresh

top with vegan parmesan or cheese of your choice

Preheat the oven to 200 C. Meanwhile, in a large skillet with some oil, fry onion, garlic, carrot, zucchini, bell pepper, and spinach for about 10-15 minutes.

Carefully break off stems of the mushrooms and brush them with olive oil and season with salt and pepper on both sides. Put in the oven for 10 minutes. Fill the mushrooms with the vegetable filling, and return to the oven for another 10 minutes. Sprinkle with vegan parmesan cheese and serve.


Grönsaksfylld Portobello

portobello
rödlök
vitlöksklyfta
morot, riven
zucchini, skivad eller riven
paprika, skivad
spenat, frysta oc frisk

toppa med vegan parmesan eller ost efter önskemål

Värm ugnen till 200 C. Under tiden, i en stor stekpanna med lite olja, stek lök, vitlök, morot, zucchini, paprika och spenat i ca 10-15 minuter.

Bryt försiktigt bort stammarna av svampen och pensla dem med olivolja och krydda med salt och peppar på båda sidor. Sätt in i ugnen i 10 minuter. Fyll svamparna med grönsaksfyllningen och ställ i ugnen i ytterligare 10 minuter. Strö vegan parmesanost på och servera.

6 comments:

  1. I adore portobellos!They seem so tasteful!
    Dear Katarina, send us an email at info@theveggiesisters.gr with your full name, so that we will see to the details for sending you your gift.
    Kisses from Greece!

    ReplyDelete
    Replies
    1. They are really tasty! I have emailed you :) Thanks!

      Delete