Risoni is not the easiest thing to come by in Amsterdam, but now I've found a store that sells it :) So I had to make a soup with both tomato and chickpeas.
Risoni-Tomato
Soup
1
small red onion, chopped
1
garlic clove, chopped
1
can diced tomatoes + 1 can water
0,5
vegetable stock cube
1,5
dl chickpeas (2/3 cup)
1
dl risoni (1/2 cup)
brown
sugar, optional
basil
salt
pepper
Fry
onion and garlic in a pan for a couple of minutes. Add the tomatoes, water,
vegetable cube and chickpeas. Let simmer for 10 minutes, then add risoni and
cook until it is ready. Season to taste.
Risoni-Tomatsoppa
1
liten rödlök, hackad
1
vitlöksklyfta, hackad
1
kan tärnade tomater + 1 burk vatten
0,5
grönsaksbuljongtärning
1,5
dl kikärter
1
dl risoni
farinsocker
basilika
salt
peppar
Fräs
lök och vitlök i en kastrull i ett par minuter. Tillsätt tomater, vatten,
buljongtärning och kikärter. Låt sjuda i 10 minuter, tillsätt sedan risoni och
koka tills den är klar. Krydda efter smak.
11 Comments
Such a mouthwatering dish!!!
ReplyDeleteKisses!
Thank you dear! Hugs.
DeleteOoo, vilken härlig gryta! Höstigt :)
ReplyDeleteTack Sara!
DeleteUnderbara bilder! Ser mumsigt ut. :)
ReplyDeleteKram
Ser verkligen jättegott ut!
ReplyDeleteTack Remsan!
Deletegahhhh ser hur gott ut som helst mums kram Sofia
ReplyDeleteTack snälla. Kram
DeleteVi sällar oss till övriga gottgillarna, vi är väldigt förtjusta i risoni och fast sen vi prova första gången!
ReplyDeleteJa, visst är det gott :)
Delete