En krämig sås med ricotta och rostad paprika. När man ugnsrostar paprikan får den en djup och sötare smak. Det här är en sås jag kommer att göra flera gånger, så god var den. Idag får vi besök av min mans mamma. Hon kommer att vara hos oss över helgen. Önskar er alla en lugn och skön helg.

A creamy sauce with ricotta and roasted peppers. When you roast the peppers, they will get a deep, sweet flavor. This is a sauce I will do several times, because it was good. Today my husband's mum is coming to us. She will be with us for the weekend. Wish you all a great and relaxing weekend.


Rostad Paprika-Ricottasås

1 röd paprika
1 gul paprika
500 g ricotta
1 vitlöksklyfta, riven
0,5 dl parmesan, riven
salt
peppar
basilika

Börja med att ugnsrosta paprikorna. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt och  rosta dem i 250 grader ca 30 minuter eller tills de börjar svartna. Lägg paprikorna i en påse och låt svalna. Ta sedan bort skalet.

Lägg ricotta, vitlök, parmesan och kryddor i en bunke och tillsätt paprika. Mixa allt till en slät sås. Smaka av. Koka pasta och häll sedan såsen i pastan och servera.


Roasted Bell Pepper Ricotta Sauce

1 red bell pepper
1 yellow bell pepper
500 g ricotta
1 clove garlic, grated
0,5 dl parmesan cheese, grated
salt
pepper
basil

Start by roasting the peppers. Place them on a parchment paper covered sheet and roast them at 250 degrees about 30 minutes or until they begin to blacken. Place the peppers in a plastic bag and let cool. Then remove the shell.

Put ricotta, garlic, parmesan and spices in a bowl and add the peppers. Mix everything into a smooth sauce. Season to taste. Cook the pasta and pour the sauce into the pasta and serve.