Jag äter nästan dagligen chia. Chia kan strös på kvarg, yoghurt, gröt, kan användas i bröd/knäckebröd, i söta bakverk och  i pudding, så som här. Hallon och kokos är min favoritkombo i chiapudding. Denna gång hade jag hallondryck istället för kokosmjölk.

I eat chia almost daily. Chia can be sprinkled on quark, yogurt, porridge, can be used in bread / crisp bread, in sweet pastries and pudding, as in this recipe. Raspberry and coconut are my favorite combo in chia pudding. This time I used raspberry drink instead of coconut milk.


Raspberry Chia Pudding

1 dl raspberry drink, milk based
1 dl soy milk
2 tbsp chia seeds
1 tbsp desiccated coconut

Mix all the ingredients in a bowl. Cover and let stand in the refrigerator overnight.


Hallon Chia Pudding

1 dl hallondryck, mjölkbaserad
1 dl sojamjölk
2 msk chiafrön
1 msk kokosflingor

Blanda alla ingredienser i en bunke. Täck med lock och låt stå i kylskåp över natten.