Vilken varm och solig helg vi haft i Amsterdam. Det har blivit långa promenader i det vackra vädret. Nästa vecka utlovas hela 24 grader varmt :) Idag får ni ett recept på kex med syrliga hallon och söt vit choklad. Mycket fräscha och goda i smaken. 
Idag fyller min pappa år, jag hoppas att vi kommer att ses snart, grattis!!

What a warm and sunny weekend we had in Amsterdam. We have been enjoying long walks in the beautiful weather. Next week we should have 24 degrees :) Today you get a recipe for cookies with tart raspberries and sweet white chocolate. Very fresh and good in taste. Today is my dad's birthday, I hope we can meet soon, happy birthday!


Hallon-Vit Choklad Cookies

125 g smör, mjukt
1 dl socker
2,5 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 msk grädde
1 tsk vaniljsocker
100 g vit choklad, hackad
100 g hallon, färska eller frysta

Värm ugnen till 180 C. Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Vispa smör och socker tills ljust. Tillsätt mjöl, bakpulver, grädde och vaniljsocker. Blanda. Rör i choklad och smulade hallon försiktigt i blandningen. Forma degen till 12 bollar och lägg på plåten. Lämna utrymme mellan kakorna. Grädda i ca 15 minuter. Låt kakorna svalna.


Raspberry-White Chocolate Cookies

125 g butter, softened
1 dl sugar
2,5 dl flour
1 tsp baking powder
1 tbsp cream
1 tsp vanilla sugar
100 g white chocolate, chopped
100 g raspberries, fresh or frozen

Preheat the oven to 180 C. Line baking trays with parchment paper. Cream butter and sugar until light. Add the flour, baking powder, milk, and vanilla sugar. Mix. Stir in chocolate and crumbled raspberries gently into the mixture. Form the dough into 12 balls and put on baking trays. Leave space between the cookies. Bake for about 15 minutes. Allow the cookies to cool and firm up.