Tuesday, April 23, 2013

Bakat & Gott Tidning


Bakat och Gott är en ny tidning som har premiär på torsdagen den 25 april. Jag fick erbjudandet att prova tre nummer. Första tidningen innehåller många smarriga recept, som t.ex. frusen rabarbertårta, mazarinsnitt, vegetarisk smörgåstårta... och bilderna i tidningen är fina. Jag skall nog baka något snart :)

Bakat och gott is a new magazine in swedish, that will premiere on Thursday, April 25. I got the offer to try three numbers. The first magazine contains many scrumptious recipes, such as frozen rhubarb cake, mazarin cuts, vegetarian sandwich cake ... and the images in the magazine are nice. I will probably bake something soon :) Here is more information about the magazine.


Bakat och Gott är en ny, inspirerande bak- och mattidning. Redaktör är den välkända kokboksförfattaren och matprofilen Caroline Hofberg. I Bakat och Gott finns allt från festens ljuvligaste tårta till småkakor, bullar och matbröd. Här finns buffébordets läckraste pajer, fyllda festbröd och spännande bakat från andra länder. Förutom bakning innehåller Bakat och Gott också allt det goda att servera till. Härliga marmelader, spännande röror, soppor och annat gott. Dessutom inspiration för dukning och fest. Modern och fräsch layout.
Bakat & Gott har specialpriset 49:90 hela första året!

Länk till hemsidan och prenumerationserbjudande:


19 comments:

  1. Kul att du oxå fick den!!! Visst är den bra??

    ReplyDelete
  2. ha ha jag läste just om den inne hos Tina!Jag blir verkligen nyfiken på den här tidningen. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, den verkar riktigt fräsch och innehåller många goda recept.

      Delete
  3. Härligt med en ny tidning. Fick erbjudandet men missade att svara i tid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, kul att få ta del av en ny tidning! Ibland har man bara så mycket annat att vissa saker glömmer man.

      Delete
  4. Då skall jag hålla utkik efter den :-)

    ReplyDelete
  5. Tack för tipset! Den tidningen såg verkligen lockande ut med en massa trevliga recept:) Kram

    ReplyDelete
  6. Vad roligt med en ny baktidning! Mazarinsnittar lät spännande, de skulle jag vilja prova. Har många mazarintokiga vänner! Själv gillar jag mest glasyren:)
    //v

    ReplyDelete
  7. Åh, hur det ser vackert ut! Precis rätt tidning för dig - jag selvføllgelig att se dine läckra bakverk. Ha en vacker dag, kram :-)

    ReplyDelete
  8. Det låter najs. Då ser vi fram emot att få se vad du väljer att baka ur tidningen!

    ReplyDelete
  9. Hyvän oloinen lehti, tosi kauniisti kuvitettu.:)

    ReplyDelete