Bakat och Gott är en ny tidning som har premiär på torsdagen den 25 april. Jag fick erbjudandet att prova tre nummer. Första tidningen innehåller många smarriga recept, som t.ex. frusen rabarbertårta, mazarinsnitt, vegetarisk smörgåstårta... och bilderna i tidningen är fina. Jag skall nog baka något snart :)

Bakat och gott is a new magazine in swedish, that will premiere on Thursday, April 25. I got the offer to try three numbers. The first magazine contains many scrumptious recipes, such as frozen rhubarb cake, mazarin cuts, vegetarian sandwich cake ... and the images in the magazine are nice. I will probably bake something soon :) Here is more information about the magazine.


Bakat och Gott är en ny, inspirerande bak- och mattidning. Redaktör är den välkända kokboksförfattaren och matprofilen Caroline Hofberg. I Bakat och Gott finns allt från festens ljuvligaste tårta till småkakor, bullar och matbröd. Här finns buffébordets läckraste pajer, fyllda festbröd och spännande bakat från andra länder. Förutom bakning innehåller Bakat och Gott också allt det goda att servera till. Härliga marmelader, spännande röror, soppor och annat gott. Dessutom inspiration för dukning och fest. Modern och fräsch layout.
Bakat & Gott har specialpriset 49:90 hela första året!

Länk till hemsidan och prenumerationserbjudande: