De här godsakerna är sötade med stevia och agave och mandelmjöl istället för vetemjöl. En hälsokaka!

These goodies are sweetened with stevia and agave and I have used almond flour instead of wheat flour. A healthy cake!


Avokado-Moussegrottor
12 st små

100 g mandelmjöl
50 g smör, mjukt
2 tsk stevia blend
0,5 tsk bakpulver
5 droppar stevia vanilj, valbart

fyllning
1 avokado
0,5-1 msk agave
2 msk kakao
5 droppar stevia vanilj

Blanda ihop samtliga ingredienser. Forma degen till bollar och placera i små muffinsformar. Tryck en grop i mitten på varje. Grädda 200 grader ca 10 minuter. Låt svalna.

Mixa ingredienserna till fyllningen och ställ i kylskåpet en stund. Fyll grottorna med fyllningen. Förvara i kylskåp.

Avocado Mousse Cakes
12 pc

100 g almond meal
50 g butter, softened
2 tsp stevia blend
0,5 tsp baking powder
5 drops vanilla stevia, optional

topping
1 avocado
0,5-1 tbsp agave
2 tbsp cocoa
5 drops vanilla stevia

Stir together all the ingredients. Shape the dough into balls and place in small muffin cups. Press a cavity in the center of each. Bake at 200 degrees about 10 minutes. Allow to cool.

Mix the ingredients for the filling and place in the fridge for a while. Fill the cavities with the filling. Store in the refrigerator.