Gröt äter jag i perioder. För att göra gröten mera mättande använder jag chiafrön i själva gröten och toppar den med bär, frön och nötter. Vad har du i din gröt?

I eat porridge in periods. To make it more filling, I use chia seeds in the porridge and top it with berries, seeds and nuts. What do you have in your porridge?


Rågflinge-chiagröt

2-2,5 dl vatten
1 dl rågflingor
1 msk chiafrön
salt

Koka upp 2 dl vatten och ha i rågflingorna. Koka några minuter och tillsätt sedan chiafrön. Koka ytterligare några minuter. Blanda i mera vatten om det behövs. Salta. Ät med smöröga, bär...

 

Rye Flakes-Chia Porridge

2-2,5 dl water
1 dl rye flakes
1 tbsp chia seeds
salt

Boil 2 dl water and add the rye flakes. Boil few minutes, then add the chia seeds. Boil for a few more minutes. Stir in more water if needed. Add salt. Eat with butter, berries...