Andes mint choklad kanske man inte får överallt, men man kan ta after eight eller någon annan choklad man tycker om istället. Goda, mjuka cookies!

Andes mint chocolate you might not get from everywhere, but you can use after eight or any chocolate you like instead. Good, soft cookies!



Chocolate Mint Cookies

90 g butter
2 dl brown sugar
1 tbsp water
170 g chocolate chips
1 egg
3-3,5 dl flour
1/4 tsp salt
0,5 tsp baking soda
12 Andes mints

Melt together the butter, brown sugar and water in the microwave. Add the chocolate chips and stir until melted. Let stand 10 minutes to cool. Add the remaining ingredients and combine to form a dough. Chill the dough at least 1 hour.
Roll the dough into balls and place on a lightly greased cookie sheet, leaving ample space between the dough balls. Bake at 175°C for 8-10 minutes. Remove the cookies from the oven, and place on top of each cookie half of an Andes mint. Allow the mint to melt and then swirl the mint over the cookie with the back of a spoon or a knife.

 


Choklad Mint Cookies

90 g smör
2 dl farinsocker
1 msk vatten
170 g chokladchips
1 ägg
3-3,5 dl mjöl
1/4 tsk salt
0,5 tsk bakpulver
12 Andes mintchoklad

Smält smör, farinsocker och vatten i mikrovågsugn. Tillsätt chokladchips och rör om tills smält. Låt stå 10 minuter för att svalna. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda till en deg. Kyl degen minst 1 timme. Rulla degen till bollar och placera på en lätt smort baplåtspapper, lämna gott om utrymme mellan kexen. Grädda i 175 ° C i 8-10 minuter. Ta bort cookies från ugnen och placera på toppen av varje kex en halv Andes mint. Låt chokladen smälta och bred sedan minten över kexen med baksidan av en sked eller en kniv.