Senast vi var på Sentosa hittade jag denna godsak i Candylicious-affären, kanelchips. Jag var tvungen att testa dem genast. De doftade mycket kanel och doften och smaken fick mig att tänka på jul. Jag bakade enligt receptet på påsens baksida. Så goda!

The last time we were on Sentosa, I found this goodie in the Candylicious store, cinnamon chips. I had to taste them immediatelyThey smelled a lot of cinnamon and the smell and the taste made ​​me think about Christmas. The recipe for these cookies can be found on the  back of the bag. So yummy!



Oatmeal-Cinnamon Chips Cookies

120 g butter, softened
1,2 dl brown sugar
4 tbsp granulated sugar
2 eggs
1 tsp vanilla extract
2 dl flour
0,5 tsp baking soda
3 dl rolled oats
2 dl Hershey’s Cinnamon Chips

Heat oven to 175°C. Beat butter, brown sugar and granulated sugar in bowl until creamy. Add eggs and vanilla, beat well. Combine flour and baking soda, add to butter mixture, beating well. Stir in oats, cinnamon chips (batter will be stiff). Drop by heaping teaspoons unto cookie sheet. Bake 10-12 minutes on until lightly browned.




Havre-Kanel Chip Cookies

120 g smör, mjukt
1,2 dl farinsocker
4 msk strösocker
2 ägg
1 tsk vaniljextrakt
2 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
3 dl havregryn
2 dl Hersheys Cinnamon Chips

Värm ugnen till 175 ° C. Vispa smör, farinsocker och strösocker i en skål tills krämigt. Tillsätt ägg och vanilj, vispa väl. Kombinera mjöl och bakpulver, blanda i smörblandningen, rör om väl. Blanda i havre, kanelchips (smeten kommer att vara styv). Fäll matskedstora klickar på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda 10-12 minuter tills lätt bruna.