Saturday, May 12, 2012

Avocado-Egg Salad

En god röra att ha på bröd eller att bara äta som sådan :)  Jag hittade receptet på Pioneer Woman's blogg.

A delicious salad to have on your bread or just eat as such :) I found the recipe on Pioneer Woman's blog.


Avokado-Äggröra

4 ägg, hårdkokta
1 avokado, urkärnad
2 msk majonnäs
1,5 tsk rödvinsvinäger
salt
svartpeppar

Blanda alla ingredienser i en matberedare. Kontrollera smaken och justera vid behov. Gott att ha på en brödskiva/knäckebröd.

 

Avocado-Egg Salad

4 eggs, hard boiled
1 avocado, pitted
2 tbsp mayonnaise
1,5 tsp red wine vinegar
salt
black pepper

Mix all ingredients in a food processor. Check the taste and adjust if necessary. Serve on a slice of bread / crisp bread.

24 comments:

  1. Ännu ett recept från dig som är något helt nytt för mig. Den här röran sparas! Hoppas du får en fin dag/Emma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roligt att kunna dela med sig av nya recept :) Önskar dig en fin dag också!

      Delete
  2. Visst finns det många bra recept hos Pioneer woman! Verkar supergod!

    ReplyDelete
  3. Perfekt röra till picknickmackorna i sommar :D Fräscht och gott! Kram

    ReplyDelete
  4. Åh, vad gott, jag som är gaaalen i avocado!

    ReplyDelete
  5. As crazy as I am about avocados, I never thought of adding them to egg salad - till now, sounds wonderful!

    ReplyDelete
  6. Åh, vad gott det låter. Ägg och avokado är en favoritkombo!

    ReplyDelete
  7. Knasigt, men ändå gott! Älskar både ägg och avokado.

    Kram Malin

    ReplyDelete
  8. En liknande röra brukar vi göra och ha på små snittar till våra patienter som har dålig aptit och behöver mycket energi. Sedan toppar vi med lite olika saker. Brukar vara mycket uppskattat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, det tror jag också att det är! Gott!

      Delete
  9. That looks like somethind that'd be excellent on a slice of proper Estonian rye bread :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, this goes really well on rye bread :)

      Delete