A delicious salad to have on your bread or just eat as such :) I found the recipe on Pioneer Woman's blog.
Avokado-Äggröra
4
ägg, hårdkokta
1
avokado, urkärnad
2
msk majonnäs
1,5
tsk rödvinsvinäger
salt
svartpeppar
Blanda alla
ingredienser i en matberedare. Kontrollera smaken och justera vid behov. Gott
att ha på en brödskiva/knäckebröd.
Avocado-Egg Salad
4
eggs, hard boiled
1
avocado, pitted
2
tbsp mayonnaise
1,5
tsp red wine vinegar
salt
black
pepper
Mix
all ingredients in a food processor. Check the taste and adjust if necessary. Serve
on a slice of bread / crisp bread.
20 Comments
Ännu ett recept från dig som är något helt nytt för mig. Den här röran sparas! Hoppas du får en fin dag/Emma
ReplyDeleteRoligt att kunna dela med sig av nya recept :) Önskar dig en fin dag också!
DeleteVisst finns det många bra recept hos Pioneer woman! Verkar supergod!
ReplyDeleteJa, absolut!
DeletePerfekt röra till picknickmackorna i sommar :D Fräscht och gott! Kram
ReplyDeleteJa, det stämmer! Kram
DeleteÅh, vad gott, jag som är gaaalen i avocado!
ReplyDeleteJa, avocado är så gott :)
DeleteAs crazy as I am about avocados, I never thought of adding them to egg salad - till now, sounds wonderful!
ReplyDeleteYea, this is a really good combo :)
DeleteÅh, vad gott det låter. Ägg och avokado är en favoritkombo!
ReplyDeleteJa, det är det :)
DeleteKnasigt, men ändå gott! Älskar både ägg och avokado.
ReplyDeleteKram Malin
Ja, detta är mycket gott :) Kram
DeleteEn liknande röra brukar vi göra och ha på små snittar till våra patienter som har dålig aptit och behöver mycket energi. Sedan toppar vi med lite olika saker. Brukar vara mycket uppskattat.
ReplyDeleteJa, det tror jag också att det är! Gott!
DeleteMums, måste testas!!
ReplyDeleteJa, gör det! Det är mycket gott!
DeleteThat looks like somethind that'd be excellent on a slice of proper Estonian rye bread :)
ReplyDeleteYes, this goes really well on rye bread :)
Delete