Saturday, November 5, 2011

Vegetable Gratin

Av överbliven salsa gjorde jag dessa små grönsaksgratänger.

I made these little vegetable gratins with over left salsa. 


Grönsaksgratäng

zucchini
paprika
riven ost

Skär zucchini och paprika i mindre bitar och stek i stekpanna en stund. Häll på salsan. Fördela blandningen i portionsformar och strö över ost. Grädda i 200 grader tills osten smält.


Vegetable Gratin

zucchini
paprika
grated cheese

Cut the zucchini and peppers into small pieces and fry in skillet for a while. Pour on the salsa. Distribute the mixture in individual oven dishes and sprinkle with cheese. Bake at 200 degrees until the cheese has melted.

8 comments:

  1. Mmmm, ser så gott ut! Du är grym Hovkonditorn! ;)

    ReplyDelete
  2. Vad gott det ser ut. Hade tänkt göra något liknande i kommande vecka.

    Önskar en fortsatt härlig helg

    ReplyDelete
  3. Susanne: Tack och en fortsatt fin helg dit också!

    ReplyDelete
  4. Oj, vilket inspirationsrecept du gav mig! Ska genast göra en liknande, men med en förpackning av min hemmagjorda ratatouille jag har i frysen! Tack!

    ReplyDelete
  5. Vilket smart recept, tack snälla! Har aldrig tänkt på att man kan använda sig av salsa på det här sättet - ibland krävs det att någon annan kommer med sådana här snilleblixtar för att man ska se det uppenbara ;) Tack!

    ReplyDelete
  6. Det här lät riktigt gott och smakrikt. Perfekt nu i höst!

    Och den där äpple-kanelkakan - MUMS!! :)

    ReplyDelete
  7. bakverket: Roligt och tack!

    Alexandra: Ja, så är det faktiskt!

    SAn: Tack :)

    ReplyDelete