Salsa-zucchini-sojafärspaj

1 dl vetemjöl

1 dl havregryn

1 dl fullkornsmjöl

½ tsk bakpulver

½ tsk salt

½ dl smält margarin
½ dl kvarg

½ dl vatten

1 dl sojakross
1 dl hett vatten
¼ vegetarisk buljongtärning
riven zucchini
2-3 msk taco salsasås
1 msk tomatpuré
1 tsp senap
oliver
salt
basilika

crème fraiche
ört-färskost
riven ost
mjölk
salt
svartpeppar

Blanda de torra ingredienserna och rör i margarin, kvarg och vatten. Tryck degen i en form och nagga botten med en gaffel. Förgrädda pajskalet i 200 grader 10 minuter.

Koka vattnet och häll över sojakrosset och buljontärningen. Låt stå 5 minuter. Blanda i salsa, zucchini, tomatpuré, senap, oliver och kryddor enligt smak. I en annan skål, blanda crème fraiche, ost, mjölk, salt och peppar. Häll salsan i det förgräddade pajskalet och sedan crème fraiche blandningen på. Grädda i 200 grader ca 20 minuter.



Salsa-Zucchini-Soy Mince Quiche

1 dl flour

1 dl oatmeal

1 dl whole meal
 flour
½ tsp baking powder

½ tsp salt

½ dl melted margarine
½ dl quark

½ dl water

1 dl soy mince
1 dl hot water
¼ veg. stock cube
grated zucchini
2-3 tbsp taco salsa sauce
1 tbsp tomato paste
1 tsp mustard
olives
salt
basil

crème fraiche
herb cream cheese
grated cheese
milk
salt
black pepper

Mix the dry ingredients and stir in margarine, quark and water. Press the dough into a mold and pick the dough with a fork. Pre-bake pie crust at 200 degrees for 10 minutes.
Boil water and pour over the soy mince and stock cube. Let stand 5 minutes. Mix in salsa, zucchini, tomato paste, mustard, olives and spices to taste. In another bowl, mix crème fraiche, cheese, milk, salt and pepper. Pour salsa in the pre-baked pie shell and then cream fraiche mixture on top. Bake at 200 degrees about 20 minutes.