Tuesday, September 27, 2011

Quesadilla

Av tortillabröd kan man enkelt laga quesadilla fylld med nästan vad som helst. Här har jag fyllt dem med avokado, mozzarella och cheddar. Använd mycket ost för det bästa är när osten rinner ut. Stek dem i torr stekpanna tills gyllenebruna.

Of tortilla bread you can make quesadilla stuffed with almost anything. Here I have used avocado, mozzarella and cheddar cheese. Use a lot of cheese, it's very yummy when the cheese overflows. Fry them in a frying pan until golden brown.


7 comments:

  1. Mmmm så gott!
    Jag brukar blanda den rivna osten med ett ägg också... Så får man lite "frasbubbliga" kanter på osten som rinner ut :-)

    ReplyDelete
  2. Mums, detta tycker jag är gott. Perfekt när man vill ha en racersnabb lunch :-)

    ReplyDelete
  3. Susanne: Ja, det blit fort klart :)

    Mårtenssons kök: Ja, absolut :)

    ReplyDelete
  4. Fick upp smaken för varm avokado häromveckan för första gången så detta måste jag prova.

    ReplyDelete
  5. Therese: Ja, det blir krämigt och gott :)

    ReplyDelete