Creamy Cheese Quiche

Crust
2 dl whole meal flour
1 dl gram flour
0,5 tsp salt
1 apple (Granny Smith)
125 g margarine
(cold water)

Filling
2 egg
1,5 dl cream
150 g grated cheese, strong
salt
pepper

First, make the dough. Mix flour and salt in a bowl. Peel and grate the apple. Add the grated apple and margarine into flour mixture. Stir until all mixed. If dough is crumbly, add a little water. Roll the dough in clingfilm and refrigerator for 1 hour.
Mix the ingredients for the fillingPreheat the oven to 225 degrees. Divide the dough into two pieces and roll the pieces into round circles, about 2-3 mm thick. Move them on parchment paper and spread the filling on bottoms. Leave 2 cm empty from the edges. Turn the edges over the filling and brush edges with egg. Bake in oven for 15-20 minutes. You can make the quiches in muffin tins as well.



Krämig ostpaj

Botten
2 dl fullkornsvetemjöl
1 dl grahamsmjöl
0,5 tsk salt
1 äpple (Granny Smith)
125 g margarin
(kallt vatten)

Fyllning
2 ägg
1,5 dl grädde
150 g riven ost, stark
salt
peppar

Gör först degen. Blanda mjöl och salt i en bunke. Skala och riv äpplet. Tillsätt det rivna äpplet och margarinet i mjölblandningen. Rör runt tills allt blandat. Om degen är smulig, ha i lite vatten. Rulla degen i plastfilm och ställ i kylskåpet 1h.
Blanda ingredienserna till fyllningen. Sätt ugnen pÃ¥ 225 grader. Dela degen i tvÃ¥ bitar och kavla bitarna till runda cirklar, ca 2-3 mm tjocka. Flytta dem pÃ¥ bakplÃ¥tspapper och fördela fyllningen pÃ¥ bottnarna. Lämna 2 cm tomt frÃ¥n kanterna. Vänd kanterna över fyllningen och pensla kanterna med ägg. Grädda i ugnen ca 15-20 minuter. Du kan även göra pajen i muffinsformar.