Chokladdoppade havre-kokoskex

100 g smör
2 dl farinsocker
0,5 dl strösocker
0,5 tsk vaniljsocker
1 ägg
1,5 dl mjöl
0,5 tsk bikarbonat
2 dl havregryn
1 dl kokosflingor

Rör ihop det mjuka smöret med socker. Rör ner ägget och blanda.  Blanda ner mjöl, havregryn, kokos, bikarbonat och rör om till en jämn smet. Forma bollar av smeten och lägg dem på en bakpappersklädd plåt. Platta ut kexen med handen en aning. Grädda i 175 grader ca 10 minuter.



Chocolate dipped Oat-Coconut Cookies

100 g butter
2 dl brown sugar
0,5 dl sugar
0,5 tsp vanilla sugar
1 egg
1,5 dl flour
0,5 tsp bicarbonate
2 dl oat meal
1 dl coconut flakes

Stir together the soft butter with sugar. Stir in the egg and mix. Mix flour, oatmeal, coconut, bicarbonate into the mixture and stir until smooth. Shape balls of the dough and place them on a baking sheet with parchment paper. Flatten biscuits with your hand slightly. Bake at 175 degrees for 10 minutes.