Nästan som små pajer, men stängda. Dessa är även bra att ta med på picknick, lunch till jobbet...
Almost like petite quiches, but closed. These are great to take along on a picnic, lunch to work...
Fyllda knyten
Deg
50 g margarin
3,5 dl fullkornsmjöl
2 tsk bakpulver
200 g gräddfil
en nypa salt
Fyllning
fetaost
soltorkad tomat
basilika
Blanda de torra ingredienserna med
margarinet. Rör ner gräddfil och blanda till en slät deg. Dela degen I ca 12
bitar som du formar till bullar och sedan plattar ut. Fyll med fetaost,
soltorkad tomat och basilika. Dra degkanterna över fyllningen och forma till
knyten. Grädda i 200 grader ca 12 minuter.
Filled Bundles
Crust
50 g margarine
3,5 dl whole wheat flour
2 tsp baking powder
200 g sour cream
a pinch of salt
Fillning
feta cheese
sundried tomato
basil
10 Comments
Så gott, ja perfekt att ta med då det inte blir så kletigt när pajfyllningen är instängd
ReplyDeleteDelicious! I love the feta, sun dried tomato and basil inside! ;)
ReplyDeleteCupcakesfluffan: Stämmer!
ReplyDeletetheUngourmet: Thanks!
They look really tasty.
ReplyDeleteThese really look delicious. They are certainly different. I hope you have a great day. Blessings...Mary
ReplyDeleteSå kul idé, en perfekt förrätt på nytt sätt.
ReplyDeleteYum! Delicious and so full of flavour thanks to the gorgeous filling!
ReplyDeletePam:Thanks!
ReplyDeleteMary: Thanks, I hope you have a nice day too!
Mårtenssons kök: Ja precis!
Maria: That's right!
Himmel så gott! Och vilken trevlig blogg du har.
ReplyDeleteMaria: Tack, roligt att du tittade in här :)
ReplyDelete