Sunday, March 20, 2011

Cannelloni

Cannelloni kan man fylla med det mesta. Låt fantasin flöda.
Cannelloni can be filled with almost anything. Let your imagination run free.


Fyllda Cannelloni

2 dl sojakross
2 dl vatten
1 buljongtärning
sambal oelek
2 dl pastasås, egengjord eller färdig köpt
1 dl sojabönor 
cannellonirör

2 dl pastasås
riven ost

Koka vattnet och ha i buljongtärningen och soya. Låt dra. Värm en stekpanna och stek sojan en stund. Häll i pastasås, bönor och krydda. Fyll pastarören med fyllningen och lägg i en ugnsfast form. Häll över pastasås och rikligt med riven ost. Grädda i 225 ca 30 minuter eller tills pastan är mjuk.


Filled Cannelloni

2 dl soy, mince textured
2 dl water
1 stock cube
sambal oelek
2 dl pasta sauce, homemade or store bought
1 dl broad beans 
cannelloni tubes

2 dl pastasauce
grated cheese

Boil the water and put in the stock cube and soy. Let it stand for a while. Heat a frying pan and fry the soy. Pour in pasta sauce, beans and spices. Fill pasta tubes with stuffing and place in a baking pan. Pour over pasta sauce and plenty of grated cheese. Bake at 225 about 30 minutes or until pasta is soft.

3 comments:

  1. Så gott det ser ut. !!

    Sist fyllde vi cannelloni med kyckling i creme fraiche och sambaloelek. :-)

    ReplyDelete
  2. Ser riktigt gott ut. Har aldrig gjort egna, bara ätit ute på restaurang.

    ReplyDelete
  3. Matbloggen: Tack!

    Mårtenssons kök: Tack! Det skall ni testa göra någon gång :)

    ReplyDelete