Cannelloni kan man fylla med det mesta. Låt fantasin flöda.
Cannelloni can be filled with almost anything. Let your imagination run free.
Fyllda Cannelloni
2 dl sojakross
2 dl vatten
1 buljongtärning
sambal oelek
2 dl pastasås, egengjord eller färdig köpt
cannellonirör
2 dl pastasås
riven ost
Koka vattnet och ha i buljongtärningen och
soya. Låt dra. Värm en stekpanna och stek sojan en stund. Häll i pastasås, bönor och
krydda. Fyll pastarören med fyllningen och lägg i en ugnsfast form. Häll över
pastasås och rikligt med riven ost. Grädda i 225 ca 30 minuter eller tills
pastan är mjuk.
Filled Cannelloni
2 dl soy, mince textured
2 dl water
1 stock cube
sambal oelek
2 dl pasta sauce, homemade or store bought
cannelloni tubes
2 dl pastasauce
grated cheese
Boil the water and put in the stock cube and soy. Let it stand for a
while. Heat a frying pan and fry the soy. Pour in pasta sauce, beans and spices. Fill
pasta tubes with stuffing and place in a baking pan. Pour over pasta sauce and
plenty of grated cheese. Bake at 225 about 30 minutes or until pasta is soft.
3 Comments
Så gott det ser ut. !!
ReplyDeleteSist fyllde vi cannelloni med kyckling i creme fraiche och sambaloelek. :-)
Ser riktigt gott ut. Har aldrig gjort egna, bara ätit ute på restaurang.
ReplyDeleteMatbloggen: Tack!
ReplyDeleteMårtenssons kök: Tack! Det skall ni testa göra någon gång :)