Jag hade en yoghurt som behövde användas och då passade jag på att baka ett bröd. Brödet blev så saftigt och gott. Jag toppade brödet med frön och vill man kan man även blanda frön i själva degen. Ha en bra dag!

I had some yogurt that needed to be used up and so I took the opportunity to bake a bread. The bread turned out so moist and delicious. I topped the bread with seeds and if you want, you can also mix seeds into the dough itself. Have a great day!



Yoghurtbröd


3 dl rågmjöl

2 dl vetemjöl

2 dl havregryn

2 tsk bakpulver

1 tsk salt

5 dl naturell yoghurt 

2 msk sirap


Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda i yoghurt och sirap. Klä en brödform med bakplåtspapper häll i smeten. Grädda i 175 C i ca 50 minuter. Låt svalna. 



Yogurt Bread


3 dl rye flour

2 dl wheat flour

2 dl oatmeal

2 tsp baking powder

1 tsp salt

5 dl plain yoghurt

2 tbsp syrup


Mix all dry ingredients in a bowl. Mix in yoghurt and syrup. Line a loaf tin with baking paper and pour in the batter. Bake at 175 C for about 50 minutes. Let cool.