En enkel gryta med några få ingredienser. Jag använde kokomjölk som ger en god smak. Men det går förstås att använda grädde också. Krydda efter smak och tycke. Ha en fin dag!

A simple stew with just a few ingredients. I used coconut milk which gives a good flavor. But of course you can use cream too. Season to taste and liking. Have a nice day!


Vegetarisk Kokosgryta


400 g grönsaksblandning (morot, purjolök, lök, zucchini)

1/4 buljongtärning

3 dl kokosmjölk

vetemjöl

100 g vegetariska grytbitar

salt

svartpeppar


Värm en kastrull med olja. Lägg i grönsakerna och lite vatten och buljongtärningen. Stek i 5 minuter. Tillsätt kokosmjölk och lite vetemjöl, låt sjuda tills grönsakerna är mjuka. Blanda i vegetariska grytbitar. Krydda efter smak. Servera med ris. 



Vegetarian Coconut Stew


400 g mixed vegetables (carrot, leek, onion, zucchini)

1/4 stock cube

3 dl coconut milk

wheat flour

100 g vegetarian stew pieces

salt

black pepper


Heat a saucepan with oil. Add the vegetables and a little water and the stock cube. Fry for 5 minutes. Add coconut milk and a little wheat flour, simmer until the vegetables are soft. Mix in the vegetarian stew pieces. Season to taste. Serve with rice.