Vegetarisk Kokosgryta
400 g grönsaksblandning (morot, purjolök, lök, zucchini)
1/4 buljongtärning
3 dl kokosmjölk
vetemjöl
100 g vegetariska grytbitar
salt
svartpeppar
Värm en kastrull med olja. Lägg i grönsakerna och lite vatten och buljongtärningen. Stek i 5 minuter. Tillsätt kokosmjölk och lite vetemjöl, låt sjuda tills grönsakerna är mjuka. Blanda i vegetariska grytbitar. Krydda efter smak. Servera med ris.
Vegetarian Coconut Stew
400 g mixed vegetables (carrot, leek, onion, zucchini)
1/4 stock cube
3 dl coconut milk
wheat flour
100 g vegetarian stew pieces
salt
black pepper
Heat a saucepan with oil. Add the vegetables and a little water and the stock cube. Fry for 5 minutes. Add coconut milk and a little wheat flour, simmer until the vegetables are soft. Mix in the vegetarian stew pieces. Season to taste. Serve with rice.



0 Comments