Oven Baked Spanish Omelette
400 g potatoes
6 eggs
1 red onion, chopped
2 tbsp olive oil
1 tsp salt
Preheat the oven to 175°C.
Peel the potatoes and with a mandolin slicer slice them very thinly
Peel and slice the onion into small pieces. Add the potatoes, onions, salt and olive oil into a bowl and mix well to combine.
Layer the ingredients into a baking dish and place in the oven for 30 minutes. Whisk the eggs and pour them onto the potato & onion mixture and bake for another 20 minutes.
Spansk Ugnsbakad Omelett
400 g potatis
6 ägg
1 rödlök, hackad
2 msk olivolja
1 tsk salt
Värm ugnen till 175 °C.
Skala potatisen och skiva den mycket tunt med en mandolin.
Skala och skiva löken i små bitar. Lägg potatis, lök, salt och olivolja i en skål och blanda väl.
Lägg ingredienserna i en ugnsform och sätt in i ugnen i 30 minuter. Vispa upp äggen och häll dem över potatis- och lökblandningen och grädda i ytterligare 20 minuter.



0 Comments