Keto Mjuk Pepparkaka
2 kakor
15 g kokosolja, smält
15 g erythritol
1 ägg
20 g grädde
1/8 tsk vaniljextrakt
40 g mandelmjöl
1,5 tsk pepparkakskrydda
1/4 tsk bakpulver
en nypa salt
Rör kokosolja och socker i en skål. Tillsätt ägg, grädde och extrakt. Tillsätt slutligen mandelmjöl, pepparkakskrydda, bakpulver och salt. Rör till en jämn smet. Häll smeten i bakformar (7-8cm i diameter). Grädda i 175°C i 15-18 minuter. Låt svalna.
Keto Gingerbread Cake
2 cakes
15 g coconut oil, melted
15 g erythritol
1 egg
20 g heavy cream
1/8 tsp vanilla extract
40 g almond flour
1.5 tsp gingerbread spice
1/4 tsp baking powder
a pinch of salt
Stir together coconut oil and sugar in a bowl. Add egg, cream and extract. Finally add almond flour, gingerbread spice, baking powder and salt. Stir until smooth. Pour the batter into baking tins (7-8 cm in diameter). Bake at 175°C for 15-18 minutes. Let cool.



0 Comments